Ingen kommentarer ennå

Velkommen til Alpha-kurs :)

Leter du etter svar på livets store spørsmål? Bli med på Alpha-kurs den 21. januar, som gir en enkel innføring i den kristne tro. 

Kurset starter 21. januar 2020 og avsluttes i mars. Samlinger på tirsdager kl 19:00-21:00, i Fløenbakken 57. Rett ved Haukeland sykehus.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra de som var med på forrige kurs og har blitt oppfordret til å kjøre ett nytt. Så i januar er det en ny mulighet om du har lyst å bli med eller kjenner noen som ville vært glad for en invitasjon. 🙂

Hva er Alpha?

Alpha er en rekke samlinger som er tilrettelagt for de som ønsker å utforske den kristne tro sammen med andre. Hver økt har et tema, et spørsmål rundt tro som er laget for å skape samtaler. Kurset er egnet både for deg som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet.

I Alphakurset er det rom for undring, spørsmål og refleksjon. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner. Uansett er du hjertelig velkommen.

Hvordan gjennomføres en Alpha-kveld?

  1. Vi starter ut kveldene med kveldsmat, noe som gjør det lett å bli kjent
  2. Deretter holdes et foredrag på ca 30 minutter om et tema kan engasjere og inspirere til samtaler
  3. Samtaler rundt tema i mindre grupper. Du får høre andres refleksjoner og tanker og kan bidra med ditt eget perspektiv i et ærlig, vennlig og åpent miljø.

Praktisk informasjon og påmelding

  • Oppstart: 21. januar 2020
  • Tidspunkt: Tirsdager kl 19:00-21:00
  • Sted: Fløenbakken 57, 5009 Bergen
  • Påmelding. menigheten@fløenkirken.no
  • Arrangører: Ulrikenfellesskapet og Fløenkirken
  • Kurset er gratis og uten forpliktelser

Om du har spørsmål, så send gjerne en SMS til Per Erik Gåskjenn på 992 16 764

Mer om Alpha

Sammen med venner, nysgjerrige og interesserte holder vi av og til et åpent introduksjonskurs om den kristne tro – også kalt Alpha-kurs. Dette er et uformelt kurs som er åpent for alle. Kurset følger et fast opplegg som benyttes over hele verden. Det er fint mulig å komme innom og se om dette er noe for deg i løpet av de første kurskveldene.

Et Alpha-kurs består av 10 kurskvelder og er en flott anledning til sammen å utforske viktige spørsmål og sentrale emner om den kristne tro. På verdensbasis er det nå registrert 33 500 Alpha-kurs i 163 ulike land, og kursene arrangeres av de aller fleste typer kristne menigheter og kirkesamfunn. Et Alpha-kurs passer spesielt godt for personer som ikke vanligvis oppsøker kirker eller menigheter, men er selvsagt åpent for alle som ønsker å finne ut mer om de spørsmål som berøres.

Dersom du vil vite mer om Alpha-kurs: Se Alpha Norge sin side https://norge.alpha.org/about/ eller  http://uk.alpha.org/. Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt per telefon eller e-post som vises under vår kontaktinformasjon.

Hilsen Per Erik

Legg inn en kommentar