Ingen kommentarer ennå

Hold på sommervarmen – høsten er her!

Sommeren er en fin tid! Med varmen kommer gjestfriheten, nabokontakten og småpraten frem. Som Jesu etterfølgere så er det nettopp denne åpenheten og hjertevarmen som vi er kalt til å møte folk med – gjennom hele året. Vi  håper at vært lille fellesskap kan være en slik varm oase for folk i Bergen året rundt! Nå står høsten foran oss – ny og ubrukt – med nye muligheter for folk til å oppleve Guds godhet! Og sammen kan vi oppdage mer av alt det som Gud har lagt klart foran oss:) Kanskje du har tenkt på noe i sommer som du vil dele, eller som vi kan ta tak i?

Åpen brunchsamling 04. august med bønn for fellesskapet og byen vi bor i

Førstkommende søndag 04. august kl 12. har vi en åpen brunchsamling i Sollien 24.  Etter en god brunch tar vi litt tid til å søke Gud sammen og be for fellesskapet, byen vår og for inspirasjon og retning i den videre satsningen som ligger fremfor oss. Vertsskapet stiller med brød og drikke. Ta gjerne med noe pålegg, salat, bær el.l. som kan deles med andre. Om du vet innen lørdag at du kommer, så send gjerne en sms til Vigdis.
Du er selvfølgelig hjertelig velkommen om du er fast med eller om du bare ønsker å ta turen innom. Ta kontakt med Vigdis (93024176) eller Per-Erik (99216764) om du lurer på noe.
Velkommen!

Høstens første fellessamling på Ulriken bydelshus 11. august, kl 12

Med første storsamling etter ferien blir det spennende å se alle igjen. Kanskje noen nye fjes velger å ta turen innom også? Denne gangen er vi så heldige å få ta del i barnevelsignelse for en av våre nye små (mer info kommer).  Som vanlig vektlegger vi godt felleskap rundt bordene, kaffe og prat, lovsang og jordnær undervisning fra Bibelen. Ta gjerne med noe som vi kan sette på vårt felles kaffebord (kaffe, te og saft  sørger vi for:) Det blir egne samlinger for barna.

For deg som er nysgjerrig på hvem vi er og hva vi driver med?

Vi har ikke noe navn enda, men vi er et forholdsvis nystartet felleskap av venner, familier – og nye som blir med – som sammen ønsker å følge Jesus i hverdagslivet. Flere av oss har bakgrunn fra menighetsliv i Bergen, noen er nye i troen og noen av oss kommer langveisfra som nye landsmenn.

Akkurat nå søker vi Gud sammen for å finne veien videre for oss som fellesskap. Kanskje ser vi ulikt på noe, men fellesnevneren er at vi ønsker å se et  hverdagsfelleskap vokse frem, hvor vi kan oppmuntre hverandre til tro, kjærlighet og engasjement for å bringe Jesus til byen og bidra til å bygge et godt samfunn. Mangfold er en styrke og ulikhet setter farge på felleskapet.

Vi tror Gud har en god plan for Bergen, og at han elsker alle mennesker – både små og store.

– Gjerne bli med om du har lyst! Alt godt og Guds velsignelse til deg og dine:)

/Johnny

Legg inn en kommentar