Ingen kommentarer ennå

Bli med på fellesskapsdag på Helgatun 12. sept.

Lørdag 12. september blir det fellesskapsdag på Helgatun bedehus i Fana. Håper mange har mulighet til å bli med.

Det blir en dag der vi spiser sammen, blir enda bedre kjent med hverandre og med ulike innfallsvinkler snakker om hvordan vi tenker oss fellesskapet i tiden som kommer. Noe om organisering, møteplasser, økonomi. Og noe om hvordan vi kan være med å støtte hverandre i å følge Jesus i hverdagen, utgjøre en forskjell i vårt nabolag, i byen vår, for flyktninger fra Syria eller for andre ting som vi brenner for og som ligger høyt oppe hos deg eller andre. Og så satser vi på at det er en dag der Jesus er midt i blant oss, og da er det alltid velsignelser i vente. Pluss at også Terje og Lise Dahle er med oss, og det blir veldig bra!

Dagsprogram blir sånn ca som nedenfor. Til brunsj fra kl 11:30 er det flott om alle tar med litt hver av mat. Så deler vi på det vi har. Drikke kjøper vi inn felles. Til middagen kl. 16:00 kjøper vi inn Pizza. Siden vi er i en barnehage er det fine inne- og uteplasser for barna. Det blir egne samlinger også for dem i løpet av dagen

Foreløpig plan for dagen:

11.00 Oppmøte
11.30 Brunsj (Alle tar med litt mat hver)
12.30 Samling for alle + etter hvert egen barnesamling + småpauser og samtale mm
14.00 Pause
14.30 Samling + Barnesamling
16.00 Middag (Pizza)
17.00 Samtale / Fellesskap

Inviter med og gi tilbakemelding om du blir med

Det hadde vært helt topp om så mange som mulig har mulighet for å komme. Vi tenker ikke at dette skal være et veldig internt opplegg, så inviter gjerne med noen andre som kan være interessert. (Dersom du/dere ikke kan være der hele dagen, så kom gjerne og bli med en stund). Vi vet at det er noen som ikke kan komme denne lørdagen. Send gjerne likevel innspill om tanker som du har for fellesskapet!  Gi gjerne en tilbakemelding på om du/dere kommer, på epost eller på mobil til Per Erik, eller  på Facebook.

Gudstjeneste på søndag kl 12

Søndag 13. Sept. blir det gudstjeneste på Ulriken bydelssenter kl 12. Terje blir også med oss der.

Familieweekend i november

Hold også av helgen 20-22. november. Da planlegger vi en familieweekend på Raknestunet.

Ses!

Legg inn en kommentar