Ingen kommentarer ennå

Velkommen til høstens menighetsweekend 15.-17. november

Image 1Da er det snart tid for en ny menighetsweekend med godt fellesskap, gøy, oppløftende samlinger og Jesus i sentrum. Det blir et uformelt opplegg som passer alle og en anledning til å møtes i storfamilien med unge, gamle, familier, single, bergensere og innflyttere. Denne gangen er det ikke langt på fjellet – men på Raknestunet leirsted på Osterøy.
 
Dette skal være et fint sted for alle og ikke langt og reise. Vi får fullpensjon med alle måltider inkludert. Litt subsidiert er prisen kr 450 per døgn for voksne, 300 for barn over 4 år og gratis for mindre barn. Dette inkluderer overnatting og alle måltider. Ta med sengetøy (det kan også leies for en hundrelapp – men da sparer du den;)

 
Påmelding innen 3. november til: nyttibergen@gmail.com
Sist weekend i våres var virkelig inspirerende og gøy med nesten 50 stk med, så det ville vært kjekt om vi ble en skikkelig gjeng denne gangen også. Gi gjerne beskjed på e-post om du blir med til nyttibergen@gmail.com så snart som mulig, så kan vi bestille mat og vite antall rom (mulighet for familierom, dele rom eller eget rom). Kan du ikke hele helgen, så kan du melde deg på bare deler av helgen.

Har du spørsmål til turen så kontakt Gerd Askeland (993 49 494) eller Johnny Anderson ( 932 40 192). Eventuelt legg inn et spørsmål i kommentarfeltet under så kan flere se spørsmålet og svaret.

Fokus for helgen
Tradisjonen tro så blir det ikke tettpakket med program, men rikelig tid til fellesskap, prat og aktiviteter for de som ønsker det. Fokus for helgen blir nettopp på et ekte fellesskap med Gud, hverandre og andre rundt oss i hverdagslivet. Vi kan alle være en velsignelse i noens liv, siden vi selv er elsket av Gud og kan finne styrke og glede i felleskapet med hverandre.  
  • Fredag: Vi møtes på Raknestunet kl 18 på fredag. det blir kveldsmat ca kl 1930 og vi tar en kort samling og mest sosialt på kvelden.   
  • Lørdag: Frokost kl 09, samling, aktiviteter og sosialt, ettermiddagssamling, gode måltider, kveldskos, leker, quiz el. annen moro
  • Søndag: Frokost kl 09, samling kl 11, et måltid midt på dagen, avslutning.
Transport og veibeskrivelse
I utgangspunktet så ordnes transport selv og det er mulig å reise med bil eller buss. Leirstedet ligger ikke langt fra fergeleiet på ferge Breistein-Valestrand. Så mulig å ta buss til Breistein, så kan noen av oss hente på fergeleiet på Osterøy. Se veibeskrivelse her… 
Gi gjerne beskjed om du har plass til fler i bil, eller om du trenger skyss. Og inviter gjerne noen med:)

Legg inn en kommentar