Ingen kommentarer ennå

Refleksjoner fra pengebingen

Her om dagen ble jeg kontaktet av en journalist i avisen Dagen, som spurte om jeg ville kommentere ukens bibeltekster (som blir brukt på gudstjenester rundt om i landet). Som troende og forbrukerorientert bankmann, så var jo dette midt i blinken.
Formålet var å få frem tanker om kristen økonomiske praksis, ut fra dagens tekst. Jeg hadde nok ellers valgt andre tekster fra Bibelen, men her var det bare å trå til. Siden kommentaren kom i dagens papiravis, og ikke på nett, får jeg spre den litt her også.
Og velkommen til samling på Ulriken bydelssenter på søndag kl 12. Kanskje jeg prater litt rundt dette temaet der også. Men helt sikkert er det at du kan møte mye hyggelig folk og få med deg noen oppmuntrende ord fra bibelen på veien.
God helg!

Legg inn en kommentar